Zahvalila strancu na cvijeću koje je ostavio u šumi pa saznala jezivu istinu

Foto: Facebook

NAKON što je pronašla cvijeće koje je netko ostavio u šumi u Devonu, Helen Chamberlain se na Facebooku pohvalila svojim pronalaskom, a u objavi je zahvalila ljubaznom strancu koji je to učinio.

"Hvala ljubaznoj osobi koja je ostavila gomilu cvijeća u Whitleigh Woodsu - to mi je uljepšalo dan." Ipak, kad je saznala da nije bila riječ o lijepoj gesti, već o spomenu na ubojstvo, više joj nije bilo toliko drago.

Na tom mjestu u Plymouthu u Devonu dogodilo se ubojstvo, a s obzirom na to da se približava 15. obljetnica otkako je žrtva Julie Crocker nestala, vjeruje se da je cvijeće ostavljeno u spomen njoj. 43-godišnja Julie nestala je iz svog doma u Plymouthu u rujnu 2004., a njeni posmrtni ostaci pronađeni su u Whitleigh Woodsu 2006. godine.

To su joj otkrili njeni prijatelji u komentarima. "Nije li ono bilo samo uspomena na nekoga?" pitala je jedna žena, na što joj je Helen odgovorila: "Mislila sam da je poklon, ali nisam sigurna."

"Znam da je ubijena žena pronađena u šumi prije nekoliko godina, možda je njena obitelj to ostavila povodom godišnjice smrti", napisala je druga, a treća je pojasnila: "Približava se godišnjica smrti žene koja je tamo pronađena. Ljudi ostavljaju cvijeće i uspomene."

Kad je saznala o čemu je riječ, Helen je napisala kako će sutra otići tamo i odnijeti drugo cvijeće.

Pročitajte više