Zaigrajte igricu "Katapultirajte Gotovčeve"

SAPUNICA "Gotovčevi" nekima je toliko dosadila da su Antu i Simonicu odlučili katapultirati iz Hrvatske - kad već nije fizički moguće, onda bar u zabavnoj igrici "Katapultirajte Gotovčeve".

"Ekskluzivno vam predstavljamo prvi celebrity par koji je dobio svoju vlastitu igricu (valjda se trud oko tolike medijske eksponiranosti isplatio), kojemu smo omogućili da uz nekoliko klikova mišem dolete u toliko željeni svijet slave. Kako usrećiti Antu i Simonu Gotovac? Vrlo jednostavno. Kliknite mišem na njih i nategnite ih, odredite smjer te pustite da odlete što dalje iz Zagreba, preko Pariza, sve do New Yorka. Klikajte mišem po Gotovčevima, kako bi što dalje odletjeli i sakupljajte vreće s novcem, kako bi si Simonica i Ante kupili novi Mercedes kada stignu u Ameriku!", poručuju autori igrice.

Na putu od Zagreba do New Yorka, Gotovčeve čeka težak put. Ne sakupite li dovoljno vreća sa novcem i ne budu li Simonica i Ante dovoljno mahali ručicama, umjesto u New York, putem mogu "prizemljiti" u grmlje, podno Eiffelovog tornja, usred oceana ili, pak, na nekom pustom otoku. Zaigrajte "Katapultirajte Gotovčeve"!

I.M.
Igra preuzeta sa www.igre-igrice.com

Pročitajte više