Zajedno su 51 godinu, otkrivaju nam svoju tajnu: "Dozvoljava mi da živim kako hoću"

Video: Index

PRAVA ljubav traje vječno, izreka je koju slušamo čitav život. Mi smo odlučili provjeriti postoji li ipak neka tajna dugogodišnje ljubavi. Razgovarat ćemo s parovima koji su dočekali starost zajedno i provjeriti koja je njihova tajna.

Prvi par koji vam predstavljamo su Ljiljana i Petar Goran. Oni su zajedno 51 godinu.

@index.hr

Ljubav Ljiljane i Petra Gorana traje već 51 godinu, a evo kako su se upoznali 😊😍

♬ original sound - Index.hr

"Upoznali smo se na putovanju, u Poljskoj. Družili smo se, bili smo zajedno u rudniku soli Wieliczka, pokraj Krakova", otkrili su nam. "Tamo smo se pridržavali jer se gospođi sklizalo pa sam je primio i nije me više pustila", nasmijao nas je Petar Goran.

"Ja bolje hodam, ona bolje misli"

"Mi se toleriramo, jedan i drugi, lijepo nam je zajedno", kaže Ljiljana o tajni njihove dugovječne ljubavi. "Ona meni dozvoljava da radim ono što ja hoću i živim kako hoću. Imamo vrlo različite backgrounde i vrlo različite interese. Ona je počela planinariti, što nije, ja sam počeo ići na koncerte klasične glazbe jer je ona glazbenica. Ja sam kemičar, i to nas je spojilo, sve smo zajedno, uvijek smo zajedno", dodaje Petar.

"Silom prilika, i sad u osamdesetima. Ja nju pridržavam, ona meni pomaže... Ja bolje hodam, ona bolje misli", zaključio je.

Imate vi tajnu za dugovječnu ljubav? Recite nam u komentarima.

Pročitajte više