Zalijevali je vodom: Pjevačici Radi Manojlović pozlilo na sprovodu misice

Foto: Instagram

MISS Srbije i Miss Europe 2014. Dijana Milojković pokopana je u četvrtak na groblju u Ćupriji. Obitelj i brojni prijatelji okupili su se ispred obiteljske kuće, a potom u koloni krenuli na groblje.

Posljednji su se put s njom oprostile pjevačice Rada Manojlović i Aleksandra Prijović. U jednom trenutku Radi je pozlilo, a snaha Lepe Brene pokušavala joj je pomoći. Tek kad su u pomoć priskočili drugi i polili je vodom, Radi je bilo bolje.

Na pogreb svoje 33-godišnje bivše djevojke koja se četiri godina borila s teškom bolešću došao je i Stefan Karić, koji je donio buket bijelih ruža.

"Ti si bila moj stariji brat, prijatelj, oslonac, podrška, moja ljubav, moja princeza, moja djevojčica najljepša, najvoljenija, moja mezimica, moje sve. Moja nada, tatina voljena kći, mamina najljepša. Ovo nije kraj jer smrt je samo životni put. Tvoja duša je bila posebna. Krasila te dobrota, ljubav, pažnja i snaga", rekao je Dijanin brat na pogrebu, prenosi Blic.

Dijana je rođena 1987. u Ćupriji, a njena karijera započela je pobjedom na izboru za Miss Srbije 2009. godine. Pet godina kasnije postala je Miss Europe, a sljedeće godine na rutinskom je pregledu doznala da ima rak. 

Pročitajte više