Žalila se na razvučen kupaći, kad su joj objasnili u čemu je problem pokajala se

Foto: Twitter

URNEBESNA pogreška cure po imenu Lindsay počela se širiti društvenim mrežama. Naime, Lindsay se požalila trgovini u kojoj je kupila kupaći kostim da se "previše razvukao" i tako je doveo u "neugodnu" situaciju na plaži, no kad je dobila odgovor vjerojatno joj je bilo još neugodnije. 

"Danas sam obukla ovaj kupaći i jako se razvukao. Imala sam ga na sebi samo nekoliko sati, a vagina mi je stalno provirivala. Je li normalno da se tako razvuče?" pitala je i priložila sliku u badiću.

Ubrzo je dobila odgovor iz trgovine gdje su joj objasnili da je krivo odjenula badić i poslali joj fotku kako treba izgledati. 

"Draga Lyndsey, žao mi je što ti je bilo neugodno. Vidjela sam sliku i čini mi se da ga nosiš naopako. Tvoj kupaći je ovaj sa slike i trebala bi ga tako nositi. Postoji trakica koja označava koji dio treba biti na vrhu leđa. Najuži dio kupaćeg ide preko ramena. Nadam se da ti je ovo pomoglo", bio je odgovor. 

Lindsay je sama podijelila prepisku, a već je u sljedećoj objavi objasnila kako je došlo do zabune. 

"Otišla sam na plažu noseći ga kako treba, ali sam se malo previše zabavljala s alkoholom, pa kad sam nekoliko sati kasnije otišla na zahod, obukla sam ga naopako", otkrila je.

Pročitajte više