Zaljubljeni Dina Štern i Ljubo Pavasović Visković prošetali hvarskom rivom

ODVJETNIK Ljubo Pavasović Visković i njegova djevojka Dina Štern, 34-godišnja marketinška menadžerica u farmaceutskoj industriji te kći nekadašnjeg ministra gospodarstva Davora Šterna, ovih dana uživaju u godišnjem odmoru na Hvaru, koji je postao hit ljetna destinacija među poznatim facama. Zaljubljeni par prošetao je sinoć hvarskom rivom, a po izrazima njihova lica bilo je očito da nisu oduševljeni činjenicom što im naporni paparazzi kvare idilu.

Lijepa Dina je za večernju šetnju odabrala jednostavnu crnu haljinicu koju je upotpunila remenom i ogrlicom. U ovom seksi izdanju istaknula je svoju vitku liniju i duge noge. Pavasović, kojeg smo zbog posla kojim se bavi navikli gledati u odijelima, također se odlučio za ležernu varijantu - kratke hlače s džepovima i polo majicu.

Bivši suprug Dine Štern dao blagoslov njenoj novoj vezi

Podsjetimo, da su Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern u vezi doznalo se početkom svibnja ove godine, a par je zajedno navodno još od sredine ožujka. Štern i Pavasović su se navodno upoznali nedugo prije početka veze, kad su se slučajno našli u istom društvu. Zasad nije poznato je li Pavasovića nova djevojka upoznala sa svojim sinovima, sedmogodišnjim Karlom i trogodišnjim Vitom.

Lijepa 34-godišnjakinja se trenutno, nakon devet godina braka, razvodi od Ede Bočkaja, direktora prodaje na jednoj komercijalnoj televiziji, ali nova ljubav nije razlog tome. Ona i suprug su se razišli puno ranije. Edo Bočkaj dao je svoj blagoslov vezi Pavasovića i svoje bivše supruge, rekavši kako mu je drago što su našli novu priliku za ljubav te imaju njegovu punu podršku.

Dina Štern je, službeno, prva Pavasovićeva djevojka otkako je 6. listopada 2008. godine tragično izgubio zaručnicu, mladu odvjetničku vježbenicu Ivanu Hodak, koja je ubijena u centru Zagreba. Zanimljivo je kako je jedan od dečki s kojima je pokojna Ivana bila u vezi prije Pavasovića, brat Dine Štern, Danijel Štern. U međuvremenu se Pavasovića povezivalo s pjevačicom Lanom Jurčević, ali oboje su demantirali vezu te navodili kako je riječ samo o prijateljstvu.

Pročitajte više