Zaljubljeni Nikola (29) iz Banje Luke porukama na billboardima pokušava vratiti bivšu

Screenshot: Facebook

NIKOLA JORGIĆ 29-godišnji je dečko iz Banje Luke koji ne može zaboraviti bivšu djevojku Anastaziju, ljubav svog života. 

Nikola i Anastazija, koja živi u Bijeljini, dvije i pol godine održavali su vezu na daljinu, no spletom okolnosti došlo je do prekida. U nadi da će je uspjeti vratiti, Nikola je počeo ostavljati romantične poruke na billboardima koji su se pojavili na više lokacija u rodnom gradu djevojke. 

Romantična gesta 

"Ti si sunce moga neba. Anastazija volim te. Tvoj Nikola", poruka je koja je osvanula na billboardima, uz njihove zajedničke fotografije.  

Бањалучанин не може да преболи бившу, билбордима поново осваја њену љубав

Posted by Atv Banja Luka on Tuesday, 24 October 2023

"Nije to nekakav inat ili nešto, to je čisto onako iz duše, da ona vidi. Е sad, do nje je hoće li to prihvatiti, hoće li potvrditi ili će odgovoriti negativno, ali eto, to je s moje strane ono što je bilo i što će uvijek biti. Je li toliko velika ta ljubav prema djevojci? Pa ja znam da s moje strane jest, a isto tako znam i vjerujem da je i sa njene", ispričao je Nikola za ATV iz Banje Luke. 

Poslalo joj poruku

Njegova gesta oduševila je stanovnike Bijeljine, a Nikola je za kraj poslao poruku bivšoj djevojci. 

"Volio bih da se javi, ona osobno. Da mi pošalje bar poruku, kakav god odgovor da bude. Da li bio pozitivan, da li bio negativan, a ja znam da sam ja dao sve od sebe što sam mogao i dat ću uvijek sve što sam mogao. I održao sam svoju riječ. Е pa, volio bih da mi se i ona javi", poručio je. 

Pročitajte više