Žanamari Lalić: Bila sam nudistica, super mi je hodati gola

ŽANAMARI LALIĆ danas je u Hemingway baru promovirala novi spot za pjesmu "Ljubav". Singl, koji je režirao Darko Drinovac, predstavio je Žanamari u novom svjetlu s obzirom da je pop-rock žanr. "Jako sam zadovoljna spotom. Drinovac je definitivno najbolji redatelj kod nas i on zna kako na najbolji način izvući prirodnost i realnost koja bi se trebala prikazivati, a ne sakrivati", rekla nam je Žanamari koja će novi album završiti tek na jesen.

"Zapravo sam totalni rocker u duši, ali sam prije pristajala na kompromise"

"Cijeli album ide u pop-rock smjeru. Nekad davno sam imala nekoliko pjesama na albumu koje su imale R'n'B u sebi i ljudi me još kroz to gledaju. Zapravo sam totalni rocker u duši, ali sam prije pristajala na kompromise pa se to nikada nije vidjelo u mojoj glazbi. Mislim da je to bilo dio odrastanja, ali sada znam što hoću, a ako se nekome to ne sviđa ne mora slušati moje pjesme", rekla nam je Žanamari koja je u pauzi između gaža i novog spota pronašla vremena i za snimanje seksi editorijala za novi broj Auto kluba.


Lijepa pjevačica je, naime, pozirala pored automobila koji je bio službeno vozilo DJ legende Davida Guette i njegova tima za vrijeme boravka u Zagrebu, a na sebi je imala tek gaćice i bila je premazana crnom bojom. Kako nam je otkrila, snimanje je prošlo odlično i "oslobađajuće" i nije joj bilo problem snimati bez odjeće s obzirom da je prije bila nudistica.

"Privatni život želim zadržati za sebe"

"Bila sam nudista nekad davno. Super mi je hodati gola, ali nisam mogla nakon što sam se počela baviti ovim poslom jer nikad ne znaš kad te netko može uslikati negdje. Ne bih htjela tako završiti u novinama", priznaje nam lijepa Žanamari koja ni ovaj put nije htjela pričati o ljubavnom životu. "Želim te stvari zadržati samo za sebe", zaključila je pjevačica.

Pročitajte više