Žanamari snimila novi spot: "Silovanje, paranoja i rokenrol" bez cenzure!

PJEVAČICA Žanamari i njezin bend J'Animalsi ovaj put išli su do kraja sa ciljem da bez cenzure dočaraju krajnosti u koje ljudski um može otići kada se invazivno "diraju njegovi krugovi" te paranoju i halucinacije uzrokovane medijskim pritiskom i žutilom. Protekli vikend proveli su tri dana na šest lokacija snimajući novi video uradak za pjesmu "Krugovi", četvrti i aktualni singl s albuma "Druga vrsta". To je prva stvar koju su Žanamari i bend J'Animals autorski napravili zajedno.

Glavni idejni tvorac scenarija i redatelj spota je Danijel Tipura: "Prije snimanja spota gledao sam slike benda i shvatio da imaju jednu zajedničku crtu - psihodelija! Geci, Seb i Emil izgledaju kao da su jutros dvojicu zadavili u kanalu iza Cibone prema centru grada! Bilo mi je bitno da Žana niti u jednom trenutku ne bude lijepa, već da izvučem glumački dio iz nje. Ubila je spiku, a i dečki su se odlično snašli u zadanim ulogama!".



Žanamari o iskustvu pak kaže: "Najteže mi je bilo snimati scenu silovanja, i vidjeti Emila sa čarapom na glavi kao nasilnika bio je šok. Sreća da smo relativno brzo to snimili i da imam povjerenje u Tipija. Svaki član benda imao je svoju ulogu u spotu, svaku bizarnu na svoj način, a neke scene su tako dramski jake i dobro odglumljene da nisam mogla vjerovati. Dečki - Juc, Goc, Seb, Vrana i Emil - su rasturili, ali i gostujući glumci Nika i Tomislav. Ovo je prvi spot u kojemu se pojavljujem bez šminke, a i u scenama gdje imam šminku ona je u službi scenarija. Ima i podebljanih podočnjaka i modrica i ogrebotina što je sve uvjerljivo izvela naša vizažistica".

Pročitajte više