Zanosna Marisa Miller novo je lice Harley-Davidsona

NAKON što je američki časopis Maxim nedavno objavio svoju godišnju top listu sto najljepših žena na svijetu, na kojoj je ponosno zauzela prvo mjesto, manekenka Victoria's Secreta Marisa Miller postala je novo zaštitno lice Harley-Davidsona. Taj je proizvođač motocikala angažirao 30-godišnju Marisu, ženu koja se redovito nalazi na listi najpoželjnijih žena, koja će od ovoga mjeseca biti zaštitno lice reklamne kampanje povodom izlaska novog modela na cestu, V-Rod Musclea.

Riječ je o sportskom, njegovanom motociklu koji cilja na mlađe i urbane demografske skupine. Inače, Harley je bio poznat po tome da su njegovi kupci bili uglavnom sredovječni muškarci pa nova kampanja ima za cilj privući mnogo mlađe i urbanije kupce, a u toj će im misiji pomoći upravo Marisa Miller, jedna od najljepših žena svijeta s tijelom božice. "Miller s plavim loknama i savršenim oblinama utjelovljuje povratak američkog supermodela kakav smo do sada znali, a kakav se nije pojavio od vremena kada je Cindy Crawford vladala svjetskim modnim pistama", rekao je James Kaminsky, glavni urednik časopisa Maxim.

Miller se osim modelinga i manekenstva bavi i humanitarnim radom pa se tako trenutno nalazi na poziciji ambasadorice za američku udrugu za istraživanje raka, a aktivna je i u kampanji za podizanje svijesti o raku dojke, kao i ekoloških problema.

K.H.

Pročitajte više