Zanosna Miranda Kerr ugrijala zimsko izdanje australskog Men´s Stylea

JEDAN od anđela Victoria's Secreta, australski supermodel Miranda Kerr, razgolitila se za naslovnicu časopisa Men's Style i pokazala zašto slovi za jednu od najsenzualnijih Victorijinih anđela. Kako je u Australiji trenutno zima, urednici Men's Styla odlučili su malo "podgrijati" situaciju, i pogodili.

Prelijepa Kerr ponos je svojeg kontinenta - najpoznatija je po tome što je jedina Australka u prestižnom društvu Victoria's Secreta, a karijeru je započela kao trinaestogodišnjakinja, kada je 1997. godine pobijedila na jednom od australskih izbora ljepote. Nakon što se preselila u New York, Mirandi je modna karijera krenula u hipu uzlaznom putanjom - 2004. godine potpisala je ugovor s agencijom Next Models, te nakon toga dobila ekskluzivne ugovore s Baby Pathom, Levi'som, Blumarineom, Robertom Cavalijem i Annom Molinari.

Vrata modnog svijeta Mirandi je otvorila kampanja za Maybelline

U prestižno društvo Victoria's Secreta dovela ju je kampanja koju je odradila za Maybelline (dugo godina im je bila zaštitno lice) - skauti najpoznatijeg brenda donjeg rublja zapazili su je već na snimanju i odmah je odlučili zaposliti, prvo za kataloge i modne revije, dok na kraju nije osvojila titulu jednog od anđela.

Miranda se poput svakog pravog ambicioznog modela okušala na filmskom platnu i televizijskim ekranima, između ostalog pojavila se s kolegicama modelima u stcomu poznatom po tome da ugošćuje pjevačke zvijezde i modele, "How I Met Your Mother", pojavila se u nekoliko hip-hoperskih glazbenih spotova, Pharellovom "Number One" i spotu svojeg tadašnjeg dečka, Jay G Lyon'sa "Everything To Me".

V.V.
Foto: Egotastic!

Pročitajte više