Zanosne manekenke prošetale pistom u seksi donjem rublju i halterima

SINOĆ je održana revija najpoznatijeg brenda donjeg rublja na ovim prostorima. I ovoga puta organizatori i kreatori Liscine revije nadmašili su sami sebe. Pistom su suvereno vladale dugonoge manekenke na kojima je zasjala nova kolekcija odlične Lisce. Da ne bi cijeli događaj prošao u uobičajenom tonu, pobrinuli su se plesači koji su nas zabavljali tijekom revije.

Josipa Lisac

Svita poznatih i slavnih slila se u prve redove te u pauzama izlazaka zgodnih djevojaka uživala u nastupu Josipe Lisac, koja je i ovim nastupom dokazala da je kraljica hrvatske glazbene scene. Kreacije su napravljene u već prepoznatljivom Liscinom stilu, ženstvene su i profinjene. Pri kraju revije manekenke su nosile pomalo ekstravagantne kreacije koje su podsjećale na one iz kolekcije Victoria's Secreta.

Zoran Mrvoš: "Volim Liscine revije zato što uvijek osiguraju produkcijski izvrstan nastup"

Ukoliko zanemarimo taj dio, na kojemu im također treba odati priznanje, Liscina revija doživjela je potpuni uspjeh. Dizajner elegantnih i profinjenih kreacija Zoran Mrvoš za Index  je komentirao reviju: "Volim Liscine revije zato što uvijek osiguraju jedan produkcijski izvrstan nastup".

Zoran će se predstaviti na skorašnjem Fashion.hr, a obećao nam je puno individualizma i elegancije, što svakom modnom sladokuscu zasigurno znači jako puno. "Pripremam dosta ekstravagantnu i glamuroznu, crnu kolekciju, a na Fashion.hr očekujem dobru zabavu", rekao je Mrvoš.

"Moram priznati da su u nekim dijelovima pokušali iskopirati Victoria's Secret"

Cijeli show nam je komentirala i "sponzoruša" Hana Hadžiavdagić koja je odnedavno i novinarka. "Dobra je revija, pogotovo s obzirom na ova recesijska vremena. No, od Lisce se nešto tako i očekuje, bez obzira na recesiju. Moram priznati da su u nekim dijelovima pokušali iskopirati Victoria's Secret. Dobar pokušaj, no ja to ne bih radila, njih je jako teško kopirati. Manekenke su bile odlične", rekla nam je Hana.

"Nisam ni puno celulita vidjela"

"Nisam ni puno celulita vidjela", duhovito je komentirala. Rekla nam je i da se u novinarstvu dobro snalazi te joj je draža uloga novinara nego celebrityja. Kad sve zbrojimo i oduzmemo, revija je polučila uspjeh, zabavila publiku gladnu spektakla na visokom nivou te pokazala zabavne i prpošne kreacije.

Pročitajte više