Zapalila kuću nakon što je pronašla velikog pauka u njoj

Foto: Wikipedia/Jackson County Sheriff's Office

ŽENA u Missouriju suočava se s optužbama za palež drugog stupnja nakon što je navodno zapalila svoju kuću kad je u njoj pronašla velikog pauka.

Alexcia Berry uhićena je u Kansas Cityju nakon što je jedan od njezinih susjeda poslao policiji snimku s nadzorne kamere, prenosi Unilad.

Berry je priznala vlastima da je zapalila kuću, ali je okrivila pauka da ju je natjerao da to učini. Prema izvješćima, kuća je možda korištena za djelatnosti povezane s drogom.

Istraga je otkrila i da je kuća na popisu opasnih zgrada u Kansas Cityju. Vlasti su navodno dvaput pokušale kontaktirati vlasnike kuće, no nisu dobili odgovor. Lokalac Damon kaže kako je vidio nekoliko požara u kući te dodaje da mu je drago što je policija uspjela uhititi osobu odgovornu za posljednju vatru.

"Drago mi je da je netko snimio to kako bi uhvatio jednog od tih idiota - znate što mislim - jer to mora prestati", izjavio je.

Prema riječima policajaca, Berry je priznala da je zapalila vatru i sada se suočava s optužbama za palež drugog stupnja.

U drugim vijestima o paucima žena iz Georgije u svibnju je iskočila iz vozila u pokretu nakon što je vidjela da joj je pauk skočio u krilo.

Pročitajte više