Zapanjujuće mršava Angelina Jolie tvrdi da nema nimalo vremena za sebe

ANGELINA JOLIE i dalje u Japanu promovira svoj najnoviji film "Salt". Nakon jučerašnje premijere gdje je zablistala u crvenoj haljini, danas se pojavila na press konferenciji u crnoj, lepršavoj kombinaciji s velikim osmjehom na licu. Duge hlače koje  prianjaju uz nogu pokazale su koliko je glumica ekstremno mršava što nije bilo vidljivo u jučerašnjoj haljini. Lagana tunika, naborana na području struka vješto je sakrila Angelinin (pre)uzak struk. 

"Ponekad odem u kadu ili pod tuš, ali obično netko pokušava ući"

Iako mnogi primjećuju da je lijepa glumica izgubila svoje obline i pretvorila se u kostura, ona se na kritike ne obazire, već se izgovara pretrpanim rasporedom. "Probudim se. Četvero je djece sa mnom u krevetu, a Brad je na telefonu s blizancima. Jednostavno nemam vremena za sebe, većina ljudi s djecom ga nema. Ponekad odem u kadu ili pod tuš, ali obično netko pokušava ući. Navikneš se na to", izjavila je Angie koja s Bradom ima šestero djece.

Ostale joj modrice nakon napada pijane obožavateljice

I dok boravak u Japanu Angelini prolazi relativno mirno, prije nekoliko dana u Rusiji imala je buran okršaj u noćnom klubu. Na premijeri filma u moskovskom Kinu, glumici je prišla pijana obožavateljica i grubo je zgrabila za ruku. "Angelina pogledaj me", vikala je djevojka. Angie je navodno bila jako preplašena, a kasnije je izjavila da ju je obožavateljica tako čvrsto primila da su joj ostale modrice. Srećom, pripadnici osiguranja na vrijeme su uskočili i udaljili Angelinu od pijane obožavateljice.

Pročitajte više