"Bože moj, tko je ona?": Dolores Lambaša toliko glasom oduševila Lea da je napisao duet

SVESTRANA glumica Dolores Lambaša danas je u glazbenom studiju, kao što smo bili i najavili, započela snimanje dueta "Ne smijem te voljeti" s bosanskohercegovačkim pjevačem Amirom Kazićem Leom. U studiju se samouvjerena i talentirana Dolores, koja je na snimanje dueta stigla sa širokim osmijehom na licu, već na prvu odlično snašla, a za pjesmu planiraju snimiti i spot.

"Čuo sam kako za susjednim stolom netko pjeva s društvom, prekrasan ženski glas. Pitao sam se: `Bože moj, tko je ona? Otkud joj toliko pjesama i tekstova?`"

Upitali smo Lea kako to da je baš Dolores Lambašu odabrao za snimanje dueta. "Priča je počela prije dvije godine na Pula Film Festivalu, gdje sam s kvartetom Arija otpjevao himnu na otvorenju", prisjetio se, a potom opisao sudbonosni trenutak kad je sreo Dolores, koja ga je oduševila svojim glasom: "Sjedili smo za stolom, za večerom, i čuo sam kako za susjednim stolom netko pjeva s društvom, prekrasan ženski glas. Pitao sam se: `Bože moj, tko je ona? Otkud joj toliko pjesama i tekstova?`. Stvarno sam čuo i neke stare pjesme i sevdalinke, stvari koje odavno nisam čuo". Dolores ga je toliko očarala da je odlučio napisati duet. Uzeo je gitaru u ruke i započeo sa skladanjem, a kad je pjesma bila dovršena, ponudio je Dolores suradnju: "Napravio sam pjesmu, nazvao je, rekao joj o čemu se radi, a ona je uljudno pristala poslušati je".

"Kaže da ima malu tremicu, ali ja je nešto nisam vidio, stvarno me oduševila"

S obzirom da glazbeni studio ipak nije teren na kojem se Dolores Lambaša nalazi svakodnevno, Lea smo upitali i kako se po njegovom mišljenju snašla na snimanju. "Kaže da ima malu tremicu, ali ja je nešto nisam vidio. Stvarno me oduševila. Odrađuje to uistinu profesionalno i kao vrhunska pjevačica. Čim smo krenuli snimati, producent je razvukao osmijeh od uha do uha, što znači da je stvarno odlična. Toliko nam dobro ide da ćemo danas uspjeti snimiti cijeli pjevački dio", ispričao je Leo za Index, ne krijući svoje zadovoljstvo ovom suradnjom.

"Kad je Leo prvi put donio pjesmu da je poslušam, skoro sam zaplakala, dirnula me"

"Već se neko vrijeme dogovaram s Leom oko suradnje i sad smo se napokon našli, sjeli i dogovorili. Kad je Leo prvi put donio pjesmu da je poslušam, skoro sam zaplakala, dirnula me. Shvatila sam da je to prava priča o ljubavi koja je snažna, ali nije moguća, a i samog Lea je dirnula moja reakcija. Tad je bio siguran da je moram otpjevati i nemilosrdan u nagovaranju. Sviđa mi Leov senzibilitet i način interpretacije, strastven je, mislim i da su nam i glasovi kompatibilni. Vjerujem da će me dobro voditi i pomoći mi da dam maksimum. Inače je sjajan čovjek i mogu se pouzdati u njega pa mi je zbog toga bilo lakše ohrabriti se na ovakav izlet. Vidjet ćemo kako će publika reagirati, a imamo i sjajnu ideju za spot, vjerujem da će se svidjeti ljudima", izjavila je prije nekoliko dana za Index Dolores Lambaša.

Pročitajte više