Zaprepastio je čudan zahtjev muževe bivše žene: "Ona nije normalna"

Screenshot: Youtube

BITI u vezi s razvedenom osobom ponekad nije lako, osobito ako još uvijek postoji komunikacija s bivšim partnerom. Jedna žena podijelila je neobičan zahtjev bivše supruge svog muža i zatražila mišljenje drugih korisnika foruma Mumsnet. 

"Moj partner se prije nekoliko godina razveo od svoje bivše žene. Zajedno imaju dvoje djece u dobi od devet i jedanaest godina, a ja imam jedno osmogodišnje dijete iz prvog braka. Nas dvoje nemamo zajedničke djece, a ni ne želimo imati više djece", piše ona. 

Problem je nastao kad je njegova bivša zatrudnjela sa svojim novim partnerom i pomoć zatražila od svog bivšeg supruga i autorice pitanja. 

"Ona i njen novi partner rade puno radno vrijeme. Kad je mom mužu rekla da je trudna, napomenula je da će im 'očito trebati pomoć oko brige za djecu'. On je isprva mislio da se šali pa joj je rekao da su njegovi dani s brigom za bebu davno prošli. Na to je ona odgovorila: 'Pa ionako se brineš za našu djecu' i ostavila ga bez riječi", otkrila je autorica i zatražila savjete drugih mama oko toga kako riješiti nastalu situaciju. 

Mišljenja su bila podijeljena. Neki su smatrali da to nije njen problem. 

"Nije normalna. Zašto bi se ti morala brinuti za njenu bebu?", "Morate joj jasno i glasno dati do znanja da beba ne ulazi u dogovor oko brige za zajedničku djecu", "Ona zbilja ne razmišlja ako vjeruje da bi ti i tvoj muž to trebali prihvatiti", pisali su joj oni. 

Drugi su izrazili suprotno stajalište. 

"Ako joj je to stvarno teško izgurati, budi svjesna da će to biti teško i starijoj djeci. Mogli biste joj pomoći", napisala joj je jedna korisnica. 

"Vjerujem da to ovisi o tome u kakvom ste odnosu", zaključila je druga. 

Što vi mislite, je li taj zahtjev nerazuman?

Pročitajte više