Žarila je i palila skijaškim stazama pa naglo nestala. Evo što danas radi Ana Jelušić

Foto: Instagram

BIVŠA hrvatska reprezentativna skijašica Ana Jelušić Black posljednjih se godina gotovo u potpunosti odmaknula od skijanja te se posvetila novoj karijeri i obiteljskom životu.

Upravo zbog toga, istaknula je Ana na Instagramu, ne objavljuje previše na društvenim mrežama i nema pretjeranog kontakta sa svojim fanovima, kojih broji više od pet i pol tisuća.

Jelušić Black podijelila je video na Instagramu na kojem je kratko snimila svoju svakodnevicu, odnosno što sve radi kada nije na poslu. "Kada me netko pita zašto ne objavljujem često na Instagramu", napisala je Ana i priložila video.

Uživa u obiteljskom životu

Jelušić Black je danas PR stručnjakinja i više nema doticaja sa sportskom profesijom koja ju je proslavila, osim možda u rekreativnom smislu, a na prvom su joj mjestu u životu, kako sama naglašava, djeca i obitelj.

Podsjetimo, Jelušić je u braku s Travisom Blackom još od 2016. godine, imaju i dvoje djece, Ninu i Vita, a obiteljskom se životu posvetila nakon što je s 24 godine završila uspješnu skijašku karijeru, i to zbog problema s astmom.

Kao skijašica rano je debitirala među profesionalcima. Prvu utrku u Svjetskom skijaškom kupu imala je sa 16 godina, 26. listopada 2001. u austrijskom Söldenu. Na Zimskim olimpijskim igrama 2002. u Salt Lake Cityju bila je najmlađa natjecateljica s 15 godina. Najbolji uspjeh u Svjetskom kupu je 2. mjesto u slalomu koje je ostvarila 4. siječnja 2007. u Zagrebu. 

Pročitajte više