Žarku je partnerica Višnja bila najveća podrška, govorio je: Ne znam što bih bez nje

Foto: Davorin Visnjic/Pixsell

LEGENDARNOM glumcu Žarku Potočnjaku velika podrška u životu bila je njegova partnerica Višnja Pešić, s kojom je bio u vezi više od 11 godina. 

Prije dvije godine govorio je o svojoj borbi s kroničnom opstruktivnom plućnom bolesti. Tada je za Story.hr ispričao da ne zna što bi da uz njega nije Višnja.

"Neku večer zvao sam Višnju da mi pomogne s aparatom jer sam mislio da je isključen, nešto nije štimalo. Višnja je pogledala, rekla da je uključen i tada opazila da sam zaboravio staviti cijevi u nosnice. Ne znam što bih bez nje. Višnja mi puno pomaže i stvarno ne mogu sam. Slično je kao s alkoholizmom", ispričao je svojedobno Žarko.

"Morate imati nekoga uza se, a ona je uvijek uz mene kao velika podrška. Znam se našaliti da ponekad bude upitno hoću li stići do zahoda, a nekim se situacijama znam smijati i nekoliko dana kasnije. Ali onaj tren kada me uhvati panika, kada osjetim strašnu bol i osjećam se bespomoćno, zahvalan sam što pokraj sebe imam svoju Višnju", govorio je glumac. 

Žarko nije često govorio o Višnji, a prije nje bio je u braku s glumicom Asjom Jovanović. Žarko i Asja bili su u braku 19 godina te su dobili kćer Miju. Rastali su se 2002. godine, a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima. 

Podsjećamo, legendarni hrvatski glumac preminuo je danas u 76. godini. 

Pročitajte više