Zaručili se pa se šokirali kad su vidjeli jednu fotku iz djetinjstva

Foto: Facebook

HEIDI PARKER i Ed Savitt odlučili su međusobno upoznati svoje obitelji nakon četiri godine veze. Na zajedničku večeru pozvali su Edovu majku Fionu i Heidinu majku Kay, a ta večer donijela im je otkriće koje ih je ostavilo bez riječi.

Heidi iz Sheffielda i Ed iz Londona upoznali su se 2011. godine tijekom studija na Sveučilištu u Newcastleu, Un se tek uselio u studentski dom u kojem je Heidi živjela. Kad se namučio s korištenjem zajedničke sušionice, nazvao je Heidi čije je ime vidio na popisu studentske zajednice. Počeli su se češće susretati, a polako su započeli i vezu.

"Mislila sam da je prekrasan. Sjećam se da sam mislila: 'Vau, baš je zgodan.' Počeli smo pričati i brzo smo kliknuli. Nakon fakulteta ja sam se preselila u London, a nekoliko godina kasnije živjeli smo zajedno", ispričala je Heidi.

Kao što smo spomenuli, nakon četiri godine upoznali su međusobno svoje majke, a one su počele pretresati događaje iz prošlosti.

U jednom trenu dotaknule su se obiteljskih odmora, a kad je Kay ispričala kako je Heidi sa šest godina našla "dečka" na odmoru u Turskoj, Fiona je shvatila da je i njena obitelj u isto vrijeme bila u Turskoj. Kay je nastavila pričati kako su se tijekom dva tjedna odmora Heidi i dječak zajedno igrali i držali za ruke, a dometnula je i da se taj dječak također zvao Ed.

Dva tjedna kasnije Kay je našla fotografije s odmora u Turskoj, a čim je vidjela dječaka na njima, bilo joj je jasno da je to Ed s kojim je njena kći sad hodala. 

Fotografije je odmah poslala Fioni, koja nije mogla vjerovati da su se njen sin i njegova djevojka dvaput u životu zaljubili jedno u drugo.

"Bila sam šokirana kad sam doznala, toliko da sam morala leći. Ed je bio začuđen. Nismo mogli vjerovati", rekla je Heidi.

Pročitajte više