Zaručnica Baby Lasagne pojavila se u spotu Olivera Dragojevića, evo u kojoj pjesmi

Foto: Instagram

BABY LASAGNI najveća je podrška njegova zaručnica Elizabeta Ružić. Samozatajna umjetnica režirala je njegov spot Rim Tig Tagi Dim. Međutim, i njezin otac Josip Ružić stoji iza uspješne pjesme. On je inače vlasnik firme iz Kaštelira koja se bavi videoprodukcijom.

U posao je uključio i svoju obitelj, piše Slobodna Dalmacija. Zanimljiva je činjenica i ta da je Josip montirao spot za glazbenog velikana Olivera Dragojevića, a u videu koji je snimljen prije dvadesetak godina glumila je tada šestogodišnja Elizabeta.

Radi se o pjesmi Čovik nasrid mora, koju je Oliver snimio u duetu s istarskim glazbenikom Brunom Krajcarom. Sada 27-godišnja Elizabeta bavi se videoprodukcijom i art fotografijom. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost.

Par je u vezi već tri godine, a upoznali su se na Instagramu. Glazba im je zajednička poveznica. Elizabeta stoji iza svakog vizualnog projekta Baby Lasagne i pomaže mu oko stajlinga. Marko je zbog nje zavolio mačke jer je ona "imala najmazniju mačku na svijetu."

Pročitajte više