Zaručnica trećeg najplaćenijeg srpskog sportaša, Cecina kći... Tko su srpske WAGsice?

Foto: Profimedia/Instagram

Srbija je nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj otvorila večeras utakmicom protiv Engleske, a mi smo tim povodom odlučili predstaviti najpopularnije srpske WAGsice, odnosno supruge i djevojke srpskih nogometaša.

Sofija Milošević

Dugonoga manekenka koja je ukrala srce sedam godina mlađeg Luke Jovića. Plavokosu manekenku često se može vidjeti na tjednima mode, a nedavno je prošetala pistom na Versaceovoj reviji u Milanu. Prije nego što je upoznala Luku, hodala je s Ademom Ljajićem, srpskim veznjakom koji je igrao u Fiorentini, Romi i Torinu.

Sofija i Luka zajedno imaju sinove Alekseja i Teodora, a zaručeni su od 2020.

Vanja Bogdanović

Rođena Beograđanka Vanja u vezi je s napadačem Juventusa Dušanom Vlahovićem. Par se poznaje još od tinejdžerskih dana, a premda su jednom prekinuli, nedavno su obnovili romansu. Razlog prekida bila je daljina jer je Vanja ostala u Beogradu nakon što je Vlahović otišao u Italiju.

Prije nego što je započeo vezu s Vanjom, srpski napadač je bio s talijanskom misicom Carolinom Stramare, no zbog velikog interesa medija na Apeninima, odlučio je raskinuti vezu s njom.

Natalija Ilić

Zaručnicu trećeg najplaćenijeg srpskog sportaša svih vremena Sergeja Milinković-Savića mnogi smatraju najljepšom djevojkom srpskih nogometaša. Sergej i Natalija imaju kćer Irinu, a zanimljivo je da je nogometaš postao otac dok je bio na Svjetskom prvenstvu u Kataru, pa ju je prvi put vidio tek nakon turnira.

Anastasija Gudelj

Srpska pjevačica Anastasija Gudelj kći je Svetlane Ražnatović Cece i Željka Ražnatovića Arkana. Udana je za veznjaka Seville Nemanju Gudelja, s kojim je u brak stupila na tajnoj ceremoniji 2023. godine. Ranije se u srpskim medijima pisalo da je veza para problematična zbog obiteljskih sukoba, no vjeruje se da će Anastasija prisustvovati Euru 2024. kako bi podržala Nemanju.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.