Zaručnik Abramovičeve bivše nekoć je za 100 dolara ponižavao beskućnika

Foto: Guliver Image/Getty Images

DAŠA ŽUKOVA, bivša žena ruskog multimilijardera Romana Abramoviča, zaručila se za milijardera Stavrosa Niarchosa.

Bogati Grk zaprosio je 38-godišnju Ruskinju, a navodno vjenčanje planiraju kasnije ove godine.

Daša iz devetogodišnjeg braka s Abramovičem ima dvoje djece, sina Aarona Alexandera i kćer Leah Lou. Njen otac je ruski oligarh Aleksandar Žukov, a u brakorazvodnoj parnici dobila je 92 milijuna dolara i četverokatnicu na Manhattanu.

Dok je Abramovič od nje bio stariji 14 godina, novi odabranik je pet godina mlađi. Njihove prve zajedničke fotke na kojima se ljube, objavio je španjolski Vanity Fair, nakon čega su priopćenjem potvrdili vezu.

Embed from Getty Images

Niarchosu ovo nije prva bogata i lijepa partnerica. Javnosti su poznate njegove veze sa starletom i nasljednicom Paris Hilton te glumicom Mary-Kate Olsen. Upravo je Mary-Kate 2005. godine upoznala Paris sa svojim dečkom Niarchosom, a ova joj ga je preotela.

Iste godine Niarchos je beskućniku ponudio sto dolara da se zalijeva sokom, što je nesretni čovjek prihvatio. Niarchos i njegovi prijatelji smijali su mu se i rugali. U javnost je procurilo i njegovo uništavanje hotelskih soba, a jednom prilikom napravio je 100 tisuća dolara štete.

S obzirom na to da je kasnije osnovao zakladu koja pomaže beskućnicima, mnogi misle da je razmaženi nasljednik obiteljske brodarske kompanije u međuvremenu odrastao.

Pročitajte više