"Zasmrdjelo je": Dorijana Elezovića neugodnost podsjetila na Story Super Novu

Foto: Instagram

BIVŠI voditelj Nove TV i nekadašnji natjecatelj talent showa "Story Super Nova" s pratiteljima na Instagramu podijelio je anegdotu koja ga je podsjetila na show.

"Nakon 16 godina preminulo je moje kućno kino koje sam dobio kao utješnu nagradu nakon što sam ispao iz polufinala Story SuperNove 😂🤣 Ovo ispod je videorekorder, on i dalje radi. Taman sam krenuo stavit CD od Pavela i pregorio je. A htio sam na sav glas slušati "Ljubav". Odjednom je sve zasmrdilo...", napisao je Elezović.

"Prijavi se na novi talent show", savjetovali su mu neki.

Elezović je početkom svibnja napustio Novu TV nakon 16 godina suradnje. "Otvorio sam agenciju za PR i savjetovanja, ali isto tako nisam odustao od novinarstva i voditeljskog posla. Bit ću slobodnjak i to će mi pružiti mogućnost i za druge suradnje. Naprosto sam se poželio više prostora za sebe, a iskustvo koje imam mi to dopušta. Odlazim s prelijepim uspomenama i velikim iskustvom vjerujući da ovo nije konačni kraj naše suradnje. Veselim se novim izazovima, novim poslovima kroz koje ću i drugima pomoći da poprave svoje poslovanje. Također, bavit ću se i edukacijama te društvenim mrežama. Moje novo i vlastito radno mjesto već je krenulo s radom tako da nema pauze. Radim punom parom i uživam", rekao je tad za Index.

Pročitajte više