Agentica za nekretnine objavila bizarnu reklamu za prodaju kuće, video postao viralan

Screenshot: YouTube

AGENTI za nekretnine mogu otići u krajnosti kako bi kuće koje prodaju prikazali u najboljem mogućem svjetlu, no jedna je agentica otišla korak dalje i snimila bizaran video koji je postao viralan hit na društvenim mrežama.

Video je objavljen u studenom prošle godine i preplavio je društvene mreže, a samo na YouTubeu ima više od 177 tisuća pregleda.

Kuća u vrijednosti od 794.000 eura nalazi se u Bedfordshireu u Engleskoj, a umjesto klasičnog oglasa, agentica Claire Cossey snimila je video inspiriran pjesmom Never Ending Story (Priča bez kraja) iz istoimenog filma iz 1984.

Nekretnina bez kraja

U parodiju hit pjesme iz 80-ih agentica je uspjela ubaciti nekoliko ključnih činjenica o nekretnini, poput toga da sadrži solarne panele, ali i posebnu prostoriju za njegu kućnih ljubimaca gdje se prigodno snimala u društvu psa.

Agentica je zaista dala sve od sebe u bizarnom videu u kojem je kuću opisala kao "nekretninu bez kraja", a ljudi ne prestaju komentirati njezin pokušaj prodaje.

"Ovo je najbolja reklama za prodaju kuće ikada", napisala je jedna korisnica, a netko je dodao: "Briljantno. Morat ću dati ponudu nakon što sam ovo pogledao."

Pročitajte više