Jasna poruka: Shakira postavila lutku vještice koja gleda prema kući bivše svekrve

Foto/Screenshot: EPA/Twitter

ODNOSI između Shakire i Piqueove obitelji narušeni su već neko vrijeme, no pjevačica je ovog puta otišla korak dalje i na svoj balkon postavila lutku vještice i usmjerila je prema kući bivše svekrve, piše Marca.

Njezin bizaran potez navodno je zabrinuo Piqueovu obitelj, a vješticu nabodenu na metlu prva je uočila njegova majka, Montserrat Bernabeu.

Novinar Marc Leirado Millan rekao je u jednoj španjolskoj emisiji kako je Piqueova majka zamolila Shakirino osoblje da okrene vješticu na drugu stranu kako ne bi gledala u njihovu kuću, koja se nalazi u istoj ulici, no Shakira je to odbila učiniti.

Zašto je stavila vješticu na balkon?

Isti je novinar pojasnio kako ova situacija traje već nekoliko tjedana te da, izgleda, nije riječ o bezazlenoj šali.

"Prije nekoliko tjedana, dobio sam informaciju da je Piqueova majka zabrinuta zbog mogućeg rituala koji joj je učinjen preko vještice, no nisam tome dao toliko pažnje tada", rekao je.

Podsjetimo, Shakira je nedavno objavila pjesmu upućenu Piqueu koja je oborila rekord. Pique je svoju novu djevojku navodno upoznao s roditeljima koji žive blizu Shakire, a pjevačica je prošlog ljeta htjela podignuti zidove oko svoje kući kako bi spriječila pristup njegovim roditeljima.

Pročitajte više