"Zašto sjediš?": Madonna na koncertu ismijavala fana u invalidskim kolicima

Foto: Profimedia

NA TIKTOKU je osvanuo video viralnog trenutka s Madonninog koncerta kada je pjevačica upitala obožavatelja u publici zašto sjedi, da bi potom shvatila kako čovjek sjedi u invalidskim kolicima. 

"Što radiš sjedeći ondje? Zašto sjediš?" upitala ga je pa se približila publici i shvatila što je učinila i ispričala se uz riječi: "Ok, politički nekorektno. Oprosti zbog toga." 

@that.concert.dude Madonna calls out someone for sitting down during her concert…before realising the person is in a wheelchair! #madonna #concert #thecelebrationtour #inglewood #california #kiaforum #fyp ♬ original sound - That Concert Dude

Snimka je pregledana više od milijun puta, a mnogi su u komentarima osudili njezino ponašanje. 

"Da sam na tvom mjestu, pozvao bih ga na pozornicu i otpjevao pjesmu samo za njega", "Ljudi plaćaju popriličan iznos da te vide, nemoj ih tako omalovažavati", "Jako nepristojno" i "Nitko mi neće reći hoću li stajati ili sjediti, čak ni Madonna", samo su neki od komentara. 

"Otišao sam na koncert nekoliko mjeseci nakon operacije i kemoterapije i nisam mogao izdržati cijelo vrijeme. Bio bih užasnut da me ovako prozovu", napisao je netko u komentarima. 

Pročitajte više