Zašto Tom Cruise ne smije kupiti Bugatti? Razlog je ovaj bizaran video

Foto: Profimedia

POSJEDOVATI auto marke Bugatti san je mnogih muškaraca, a njima se može pridružiti i holivudski glumac Tom Cruise, kojem je zabranjena kupovina luksuznog auta, i to zbog jednog neugodnog trenutka, prenosi Marca. Cruise se 2006. odlučio za upečatljiv dolazak na crveni tepih, stigavši na premijeru filma Nemoguća misija III u crnom Bugatti Veyronu.

Nemoguća misija

Glumac je parkirao Bugatti i izašao iz njega kako bi otvorio vrata tadašnjoj zaručnici, Katie Holmes, a tada su počele neprilike. Nakon što se probio do druge strane automobila, Cruise je u više navrata neuspješno pokušavao otvoriti vrata i odjednom je Nemoguća misija postala stvarnost.

Sudeći prema snimci, trebalo mu je gotovo pola minute da otvori vrata dok su kamere paparazza bile uperene u njega. Čini se da je Cruiseu cijela stvar bila zabavna, no ljudima u Bugattiju nije.

Zabrana posjedovanja

Automobilska tvrtka je tada zabranila Cruiseu da više ikada posjeduje vozilo marke Bugatti. Cruise se tako našao na crnoj listi uz slavne osobe poput Floyda Mayweathera, Jensona Buttona i Simona Cowella, kojima je također navodno zabranjeno posjedovanje te marke automobila.

Inače, najjeftiniji Bugatti koji trenutno možete kupiti vrijedi 1.7 milijuna dolara, a skuplji modeli kreću se do 18.7 milijuna dolara.

Pročitajte više