Zavirili smo na Instagram nove Miss Universe Hrvatske, pogledajte fotke

Foto: Instagram

23-GODIŠNJA Ličanka Andrea Erjavec prije nekoliko je dana proglašena novom hrvatskom Miss Universe, što znači da će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe, koji će se sredinom prosinca održati u Salvadoru.

Andreu na Instagramu prati gotovo 2000 ljudi, a svoju profilnu fotku već je promijenila i postavila novu s krunom Miss Universe.

Na Andreinom profilu mogu se pronaći brojne fotke na kojima pozira u zanosnim izdanjima, a osmijeh s lica rijetko skida.

Podsjetimo, Andrea nam je rekla kako joj je konkurencija na ovogodišnjem natjecanju bila jaka, ali da ima velika očekivanja za svjetski izbor. "Očekivanja su velika jer smatram da sam već izgubila ukoliko nemam velika očekivanja. Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena. Idem u Salvador", rekla je.

Izbor za Miss Universe Hrvatske održan je u srijedu u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a osim Andree, u pet najljepših ušle su i Mihaela Posavec (19), Polina Mytko (27), Sara Garac (22) i Lucciana Ćebo (19). Prva pratilja je Lucciana, a druga Sara, dok je titulu Miss simpatičnosti osvojila Paola Kliba (21).

Pročitajte više