Zavirite u luksuzni resort na Lopudu u kojem trenutno uživaju Beckhamovi

Foto: Instagram

VICTORIA i David Beckham s obitelji se trenutno nalaze u luksuznom resortu na Lopudu. Riječ je o resortu Lopud 1483, nekadašnjem franjevačkom samostanu nastalom u 15. stoljeću, koji je obnovila barunica Francesca von Habsburg.

Taj kompleks je danas jedna od najluksuznijih lokacija na Jadranu. U sklopu kompleksa nalazi se i, takozvani, Sveti vrt. Najam kompleksa za jedan dan košta 10.000 eura za deset osoba. 13 izvornih ćelija samostana koji se prostirao na 5000 kvadratnih metara pretvoreno je u pet apartmana za ukupno 10 gostiju. Svaka soba nudi vlastitu kupaonicu i pogled na more ili vrt.

"Savršen objekt za bijeg"

Gostima je na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

"Smješten na osami, nudi potpunu privatnost, što ga čini savršenim objektom za bijeg uz opuštanje. S prostranim interijerima, mirnim vrtovima i zadivljujućom zbirkom umjetnina, idealan je za odmor s obitelji i prijateljima te duhovno utočište", stoji u opisu resorta.

Na vrhu tvrđave nalazi se terasa za zalazak sunca s koje se pruža panoramski pogled na more i okolne otoke. Na imanju se nalazi i umjetnički paviljon Black Horizon, koji, stoji u opisu resorta, spaja umjetnost i arhitekturu. Na paviljonu su radili umjetnik Olafur Eliasson i arhitekt David Adjaye.

Pročitajte više