Završen Fashion.hr: Manekenke pokazale atribute, a dizajneri crne kolekcije

VEČERAS je završena i posljednja, treća večer Fashion.hr. Posjetitelji Muzeja suvremene umjetnosti mogli su večeras uživati u kreacijama Igora Galaša, Ivane Barač, I-gle i Branke Donassy. I-gle su pokazali monokronu reviju u kojoj je prevladavala crna boja. Njihove kreacije su nosive i elegantne te ženstvene.

Nakon njihove, započela je revija Igora Galaša koji je pokazao sličnu viziju sljedeće jeseni i zime u modnom svijetu. Naime, njegovo viđenje kolekcije za 2010./11. je masivno crno pletivo, koje je pravilo i za žene i za muškarce. Poslije njega uslijedila je Ivana Barač u čijim su kreacijama manekenke pokazale svoje atribute.

Što se njezine modne vizije tiče, u njezinoj kolekciji je korištena isključivo crna boja koja ističe eleganciju žene. Ovogodišnji Fashion.hr zatvorila je revija Branke Donassy koja je također svoju kolekciju zavila u crno. Odmjerena i elegantna kolekcija svidjet će se svakoj gospođi koja ženi izgledati ženstveno. Posljednji dan Fashion.hr modno je, mogli bismo zaključiti bio najmanje zanimljiv, što se očituje i u malom broju celebrityja koji su pohodili ovu večer.

U publici smo mogli vidjeti Nevenu Rendeli, Nenu Pavinčića, Tihanu Harapin Zalepugin, Hameda Bangouru te političarku Tatjanu Holjevac. Ovogodišnji Fashion.hr ponudio je mnoge modne poslastice i sve u svemu uspio u svom naumu te hrvatsku modnu scenu konačno približio umjetnosti, što je itekako bilo potrebno. Ovaj modni događaj nije isključivo sajam taštine na kojem se pojavljuju oni koji žele biti viđeni, već naglasak stavlja na kreativce i njihov rad.

Pročitajte više