Završeno snimanje "Koriolana": Butler odlazi iz Srbije, a što će biti s Martinom?

TIJEKOM vikenda je glumačka ekipa predvođena Gerardom Butlerom završila u Beogradu snimanje filma "Koriolan". Završetak snimanja proslavili su u klubu "Oh Cinema", a Butler bi danas, nakon višetjednog uživanja u čarima beogradskog noćnog života, trebao napustiti Srbiju. Kako će se to odraziti na njegovu vezu sa srpskom manekenkom Martinom Rajić, koju je ljubio posljednjih dana, zasad nije poznato.

Podsjetimo, srpska manekenka Martina Rajić, srpskoj javnosti poznata iz spota za pjesmu "Face" Milana Stankovića, ovogodišnjeg srpskog predstavnika na Eurosongu, krajem travnja se pohvalila kako je uspjela zavesti Butlera i kako su u vezi nekoliko dana: "Jesmo zajedno, ali stvarno se viđamo tek nekoliko dana tako da ne mogu više reći o eventualnoj budućnosti naše veze. Mogu reći da je vrlo šarmantan, zanimljiv i iznenađena sam koliko je normalan budući da je takva svjetska zvijezda. Butler mi se upucavao direktno. Rekao mi je da imam neku neobičnu ljepotu i da nije tako zamišljao Srpkinje, a ja mislim da je to bilo zbog nepoznavanja naših ljudi. Nakon dva tjedna, koliko je planirano da ostane u Beogradu zbog snimanja filma, sigurno će promijeniti mišljenje i shvatit će ono što svi znaju, a to je da su naše djevojke najljepše na svijetu", pohvalila se za Alo! Martina, koja radi kao manekenka modne agencije znakovitog imena "Be Famous", a zbog posla najviše vremena provodi u Grčkoj.

"Što će biti s nama kada ode ne znam"

O tome da je glumica Jennifer Aniston prekinula navodnu vezu s Gerardom Butlerom zato što ju je varao, srpska manekenka se očitovala riječima: "Po prirodi nisam ljubomorna, ali znam da zbog toga nikada ne bih prekinula s Butlerom jer je on slavan glumac, ali i izuzetno šarmantan muškarac, pa bih očekivala da ima veze za jednu noć. To mi sigurno ne bi smetalo. Što će biti s nama kada ode ne znam, sada je dobro, viđamo se svakodnevno, čujemo se stalno kada nije zauzet snimanjem. Ipak je ovdje prvenstveno zbog uloge, a svjesna sam da je sve ostalo njemu manje važno".

Pročitajte više