Zayn osuđen prema četiri točke optužnice, Giginu majku nazvao nizozemskom d*oljom

Foto: Guliver Image

PJEVAČ Zayn Malik osuđen je prema četiri točke optužnice te je dobio uvjetnu kaznu u trajanju od godine dana, prenosi TMZ.

Presuda je došla nakon što je majka slavne manekenke Gigi Hadid, Yolanda Hadid, optužila poznatog pjevača, koji je ujedno bio i partner njene kćeri, da ju je udario prošli tjedan u žaru svađe. Sud u Pennsylvaniji kaže da je pjevač priznao krivnju po sve četiri točke, a umjesto da se izjasni krivim, Zayn je rekao da je "pristao neosporiti" optužbe. 

"Makni se od moje j****e kćeri, j****a nizozemska d**ljo", navodne su riječi koje je Zayn uputio bivšoj manekenki Yolandi. Osim što ima problema s agresijom, Zayn je navodno psovao Gigi i njezinu majku, koju je gurnuo u ormar i rekao joj da se makne od njegove kćeri Khai. Također, navodno je preko telefona napao i Gigi, govoreći joj da ga obrani od svoje majke. Iako je tijekom incidenta dio prisutan i tjelohranitelj, Zayn se i s njim sukobio.

Zayn je dobio uvjetnu u trajanju od godine dana, po 90 dana za svaki prekršaj. Uz to, mora pohađati tečaj za kontrolu bijesa, kao i program protiv nasilja u obitelji. Ne smije kontaktirati Yolandu ni tjelohranitelja.

"Poričem da sam udario Yolandu i odbijam dati bilo kakve daljnje detalje i nadam se da će Yolanda preispitati svoje lažne optužbe i okrenuti se prema rješavanju obiteljskih problema u četiri oka", rekao je ranije pjevač.

Zayn Malik i Gigi Hadid zajedno imaju jednogodišnju kćerkicu Khai, a nakon Yolandinih optužbi otkriveno je da par već duže nije zajedno. Počeli su hodati 2015. godine, a prekinuli su tri godine kasnije. Glasine o pomirenju potaknuli su 2019. godine, a prvi put su zajedno zamijećeni u New Yorku u siječnju 2020. godine. Kći im se rodila u rujnu prošle godine, a čini se da je 2021. bila presudna za njihovu ljubav.

Pročitajte više