Zbog Čolića Duško Lokin 35 godina nije razgovarao s Mišom Kovačem

VLASNIK najpoznatijeg hrvatskog tupea, Duško Lokin, punih 35 godina nije razgovarao s Mišom Kovačem, a razlog njihove svađe navodno je Zdravko Čolić. Naime, 1975. godine, na sastanku diskografske kuće Suzy, sastali su se poznati glazbenici: Mišo Kovač, Duško Lokin, Đorđe Novković, Vladimir Savčić Čobi, Džo Maračić i Zdravko Josipović kako bi odlučili hoće li se tada mladi Zdravko Čolić pridružiti njihovoj diskografiji.

"Ponašali smo se kao dva prava, tvrdoglava Dalmatinca"

Dok je jedan bio protiv Čole, drugi se složio s većinom i odlučio da je Zdravko Čolić zaslužio šansu. Obojica su se tada samo poprijeko pogledali, ustali i zatim se 35 godina izbjegavali. Tko je bio za, a tko protiv Čolića nije poznato. "Ne želim uopće komentirati tko je tada bio u pravu. Važno je da nas dvojica ponovo razgovaramo i da smo danas gotovo najbolji prijatelji. Ponašali smo se kao dva prava, tvrdoglava Dalmatinca", izjavio je Duško Lokin koji naglašava da bi mu bila čast snimiti duet s Mišom.

Osim s Kovačem, Lokin desetak godina nije razgovarao niti sa Severinom. Razlog njihove svađe bila je pak prekomjerna prtljaga koju su nosili sa zajedničke turneje po Australiji. Detalje oko svađa na jesen ćemo moći pročitati u Lokinovim memoarima u kojima će pjevač pisati o svađama, ljubavima i svim ostalim sočnim detaljima iz estradnog svijeta. 

Pročitajte više