Zbog detalja na fotki Šime Vrsaljka krenula su šuškanja o njegovom razvodu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

POSLJEDNJA objava Šime Vrsaljka na Instagramu izazvala je veliko zanimanje sa svih strana. Nakon što su se neki raznježili nad njegovim odnosom sa sinčićem Brunom, a neki divili satu koji je neodoljivo podsjećao na onaj brenda Patek Philippe vrijedan 1.2 milijuna kuna, drugi su se zbog te fotografije zabrinuli za njegov brak.

Naime, Vrsaljko na fotografiji, čini se, nema vjenčani prsten, što je dodatno potaknulo nagađanja o problemima u odnosu sa suprugom Mateom, koja su krenula kad je nogometaš ljetos obrisao sve fotografije s njom s društvenih mreža.

"Što se događa? Valjda se ne rastaju...", pisalo se tad po društvenim mrežama i forumima, a sad se mogu uočiti slični komentari.

Posljednja Šimina objava s prstenom na ruci datira iz siječnja ove godine, no valja naglasiti da nogometaš ni na nekim ranijim objavama nije redovito nosio prsten.

Ni Šime ni Matea nisu se oglašavali o šuškanjima.

Inače, prohodali su još u srednjoj školi, a zaručili su se 2016. godine. Vjenčali su se godinu kasnije, a 2018. dobili su sina Bruna.

Svoj su brak uvijek držali dalje od očiju javnosti. Matea nema otvorene profile na društvenim mrežama i do sada je izbjegavala preveliku medijsku pozornost.

Pročitajte više