Zbog fotke na kojoj je pokazala previše izgubila je 218.000 pratitelja

Foto: Instagram

BRISANJE Instagram profila bio je težak udarac za tetoviranu manekenku Amber Luke iz Queenslanda u Australiji, koja je provela šest godina gradeći ga, a pratilo ju je više od 218.000 ljudi. Ona je koristila Instagram kao sredstvo da dođe do brendova i klijenata i za građenje buduće karijere.

Srećom, Amber, koja ima 24 godine, imala je rezervni profil, na kojemu u ovom trenutku ima oko 42.000 pratitelja, što znači da ne mora početi baš ispočetka.

Ovaj put Amber će pristupiti Instagramu malo drugačije. Iako će i dalje dijeliti snimke i fotografije umjetnosti na svom tijelu, što zahtijeva da pozira gotovo gola, sada će pripaziti da ne otkriva previše.

Amber je istaknula da je izgubljeno dosta njenoga napornog rada, opisujući gubitak kao "razoran":

"Imala sam 218.000 pratitelja kada su mi uklonili profil. Trebalo mi je oko šest godina i puno truda da ga izgradim. Uklonili su mi profil jer sam 'prekršila smjernice zajednice' – što zapravo nisam. Osjećam se apsolutno poražavajuće kada pogledam da mi je šest godina rada i tetoviranja uništeno. Osjećam se gotovo kao da mi je oduzet dio života, poslovne mogućnosti i pravo da imam pozitivan utjecaj na toliko ljudi", rekla je za Daily Star.

Amber je dodala da je odlučna vratiti se na prethodne velike visine svog nekadašnjeg Instagram carstva:

"Bit će mi potrebno neko vrijeme da obnovim ono što sam imala, ali se nadam da ću dobiti istu ljubav i podršku koju sam imala prije."

Amber, koju još zovu i Plavooki bijeli zmaj, potrošila je više od 25.000 dolara na tetovaže i promjene koje joj pokrivaju gotovo svaki centimetar tijela.

Amber na svom tijelu ima preko 200 tetovaža, a pored toga je podijelila jezik i bila slijepa nekoliko tjedana, nakon što su joj tetovirali očne jabučice u plavo.

Pročitajte više