Zbog gole scene u kadi bila je seks simbol Jugoslavije, a danas je nazivaju kraljicom sapunica

Screenshot: Youtube

MELODRAMA "Oficir s ružom" proslavila je tad mladu glumicu Kseniju Pajić. U ovom legendarnom filmu ona glumi Matildu, udovicu u koju se zaljubio partizanski oficir Petar i zbog nje ostavio zaručnicu Ljiljanu.

Radnja filma se događa 1945. u Zagrebu, a nakon Petrove pogibije okolnosti se poslože tako da dvije žene ostanu same. Jedna od scena iz filma, bila je skandalozna za ono vrijeme i digla na noge cijelu Jugoslaviju. Riječ je o sceni gdje se Ljiljana i Matilda zajedno kupaju u kadi.

>>>VIDEO Gdje je danas glumica koja je zapalila Jugoslaviju scenom golog kupanja s Ksenijom Pajić?<<<

Ksenija Pajić je i danas jedna od poznatijih hrvatskih glumica. Širokom televizijskom gledateljstvu postala je poznata po ulozi Nine, žene Crnog Jacka u "Smogovcima". Pretežno je poznata po ulogama u sapunicama od 2004. kad je igrala Anu Jurak u prvoj hrvatskoj sapunici Villa Maria, zatim u "Ljubavi u zaleđu" vlasnicu tračerskog časopisa Kseniju Fisher, dok je u "Običnim ljudima" utjelovila prijateljicu glavne junakinje Tamaru. Ovim ulogama zaradila je nadimak "kraljica sapunica".

Svojim neprekidnim radom zaradila je i oštećenje diska, piše srpski Kurir. Na to je najviše utjecao naporni rad na sapunicama gdje radni dan traje i po 12 sati.

Bila je udana za pijanista Emila Vukova s kojim ima kćer Vitu. Često je govorila da je razvod bio najbolniji period njenog života te da se više neće udavati.

Pročitajte više