Zbog komentara producenata fanovi uvjereni da bi se Noćni kralj mogao vratiti

Screenshot: Youtube

MNOGI su fanovi Igre prijestolja iskazali razočaranje nakon što je u posljednjoj prikazanoj epizodi misteriozni Noćni kralj ubijen bez neke prevelike drame. 

Međutim, za one koji su razočarani ovakvim raspletom, još uvijek postoji nada. Naime, za vrijeme gostovanja kod Jimmyja Kimmela producenti serije David Benioff i DB Weiss dali su prilično suzdržan odgovor na jedno pitanje, a mnogi su to shvatili kao potvrdu da prijetnja (ne)mrtvih nije tako lako riješena. 

"Jeste li sigurni da smo završili s Bijelim hodačima?", pitao ih je Kimmel. 

Njih su se dvojica kratko pogledala, a onda je Benioff odgovorio: 

"Nećemo ti odgovoriti na to."

Iako time nisu otkrili baš ništa, nekim je fanovima to bila dovoljna potvrda da priča o misterioznom Noćnom kralju još nije završena. S druge strane, glumac Vladimir Furdik je za Vulture otkrio da se više neće vratiti u seriju.

"Sad sam slobodan", rekao je u intervjuu.

Međutim, među fanovima postoje brojne teorije o njegovom povratku u nekom drugom obliku, a među njima je najraširenija ona prema kojoj je Bran Stark zapravo Noćni kralj.

Glumac Isaac Hempstead-Wright koji u seriji utjelovljuje Brana u jednom od ranijih intervjua otkrio je da nije baš oduševljen tom teorijom i proglasio ju je "nategnutom".

Budući da se Igra prijestolja do sad pokazala zaista nepredvidljivom, a osobito s obzirom na to da su i sami glumci najavili da nas u idućim epizodama čeka nešto još veće od bitke s mrtvima, sve je moguće.

Pročitajte više