Nakon izlaska albuma Taylor Swift fanovi napali njezinog bivšeg: Što si joj napravio?

Foto: Profimedia

GLUMAC Joe Alwyn isključio je komentare na Instagramu nakon izlaska novog albuma svoje bivše djevojke Taylor Swift.

34-godišnja pop zvijezda izdala je album The Tortured Poets Department, a obožavatelji su ostali iznenađeni činjenicom da se radi o dvostrukom albumu. Prije izlaska albuma njezini fanovi tražili su značenja iza objavljenih naslova pjesama, a mnogi su nagađali da album govori o njezinom prekidu s Joeom Alwynom, s kojim je bila u vezi šest godina.

Ono što su tražili, fanovi su pronašli u pjesmi So Long, London za koju smatraju da opisuje njezin gorki rastanak od Alwyna, s obzirom na to da pjesma opisuje kraj dugogodišnje veze.

"Vidjela sam u mislima svjetla trajekta kroz maglu / Ostala sam smirena i nosila težinu rascjepa / Privukla sam ga čvršće svaki put kad je odmicao", pjeva Taylor, vjerojatno aludirajući na to da se Alwyn distancirao u njihovoj vezi nakon što se ona preselila s njim u njegov dom u Hampstead Heathu u sjevernom Londonu.

"Biste li pustili čovjeka da živi slobodno da povrijedi vašu majku?"

"Ostavila sam sve što sam znala / Ostavio si me u kući kraj Heatha / Prestala sam s oživljavanjem, nakon svega nema svrhe / Duh je otišao, nikada se nećemo osvijestiti / I ljuta sam što si dopustio da ti dam svu tu mladost besplatno", pjeva Swift na So Long, London, aludirajući vjerojatno na svoju razočaranost zbog toga što se nije udala za glumca.

Upravo zbog tih stihova njezini obožavatelji pohrlili su na društvene mreže i bombardirali britanskog glumca brutalnim komentarima o njihovoj vezi, zbog čega je Alwyn morao isključiti komentare na svom Instagramu. Međutim, to nije spriječilo njezine fanove da odu na X, gdje su podijelili svoja razmišljanja o njihovom prekidu.

"Želite da pustim Joea Alwyna na miru nakon So Long Londona? Biste li pustili čovjeka da živi slobodno da povrijedi vašu majku?", "Slušam So Long, London i samo jedno kratko pitanje za Joea Alwyna... Što si učinio našoj djevojčici Taylor?", "So Long London... Joe Alwyn, dobrodošao na svoju pjesmu", bili su samo neki od komentara na X-u.

Tajni dvostruki album

Podsjećamo, u petak je izašao novi, 11. album Taylor Swift pod naslovom The Tortured Poets Department. Pjesme su se na streaming servisima pojavile točno u ponoć po američkom vremenu, odnosno u 6 ujutro po srednjoeuropskom.

Na albumu se nalazi 16 pjesama (i još četiri bonus pjesme, po jedna na četiri ekskluzivna vinilna izdanja), među kojima su i suradnje s Postom Maloneom te Florence and the Machine. Na pjesmama je s Taylor radio i Aaron Dessner iz The Nationala te njen dugogodišnji suradnik Jack Antonoff. 

Samo dva sata nakon izlaska prvog dijela, Swift je objavila i drugi "tajni" dio albuma na kojem se nalazi još 15 pjesama i nazvala ga TTPD: The Anthology.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.