Zbog objave o bivšem mužu Veljači poručili: Nijedan muškarac ti nije ravan

Foto: Instagram

JELENA VELJAČA iznenadila je pratitelje na Instagramu kad je objavila plakat nove predstave njenog bivšeg supruga Dražena Čučeka, s kojim ima kćerkicu Lenu.

"Kad glumac s 48 godina ode na ulicu nakon 22 godine ansambla i plaće, samo zato što vjeruje u umjetnost, to se zove građanska hrabrost", napisala je uz Čučekovu fotografiju te dodala hashtagove sloboda, moć opraštanja... Naime, Čuček je dosad radio za kazalište Komedija, a sad je prešao u Satiričko kazalište Kerempuh, gdje i igra novu predstavu Pukovnik Ptica, čiju režiju potpisuje Vinko Brešan.

"Draga Jelena, nema na našim prostorima muškarca koji vam je ravan! Vrlo ste inspirativni i možete biti uzor svakoj ženi. Prekrasno je kako poštujete oca svoje kćerkice i sigurno će jednom biti ponosna na vas", poručila je glumici jedna pratiteljica.

"Kad smo bile male, mame su nas naučile kako biti velike", dodala je druga, a Veljača je odgovorila: "I sad mi to učimo naše cure."

Dražen i Jelena zahtjev za razvod braka predali su u kolovozu 2018. godine, nakon nešto manje od tri godine od vjenčanja. Nakon rastave ostali su u dobrim odnosima kako bi zajedno mogli odgajati kćer.

Pročitajte više