Zbog ove fotke svi se sprdaju s Trumpovim sinom: "Kako netko može biti loš u sjedenju?"

Foto: Twitter

NEW YORK TIMES u subotu je napravio prilog o najstarijem sinu Donalda Trumpa, Donaldu Trumpu Mlađem i fotografija koja je osvanula uz tekst postala je glavna sprdnja ljudi na društvenim mrežama, prenosi Esquire.

Na fotografiji Donald sjedi na panju, zamišljeno gledajući u daljinu s kontemplirajućim izrazom lica. Kreativcima na Twitteru nije trebalo dugo da krenu s urnebesnim šalama na njegov račun.

"Kako može biti tako loš u sjedenju?", glasio je jedan komentar.

"Volim doći ovdje kako bi bio sam i pisati svoj 'Dva i pol muškarca' fikcijski roman", pokušao je pogoditi Donaldove misli jedan Twitterov korisnik.

"Ovo je Donald Trump Mlađi kada se trudi izgledati kao svaki drugi muškarac koji voli provoditi vrijeme u prirodi. Pogledajte te čizme koje nikad prije nisu bile nošene", napisala je jedna žena.

"Slender Man mi je rekao ako ubijem sve životinje moći ću biti njegov sluga i živjeti s njim u šumi", glasila je sprdnja jednog korisnika.

"I Isus je mrzio siromašne ljude... I druge pjesme o vjeri. Autor: Donald Trump Mlađi", netko je napravio omot za album.

"Donald Trump Mlađi u Ovalnom uredu: Oče, ulogirao sam se. Oče?", glasila je jedna od najsmješnijih šala.

Pročitajte više