Zbog ovih se fotki o Kristijanu Iličiću i njegovoj supruzi raspisao i Daily Mail

Foto: Instagram

NAŠ travel influencer Kristijan Iličić i njegova novopečena supruga Andrea Trgovčević osvanuli su na stranicama svjetski poznatog Daily Maila zbog svog opasnog medenog mjeseca.

"Travel blogeri pozirali su za svoje vjenčane fotografije na najopasnijem željeznom vlaku na svijetu, dugom dva kilometra kroz pustinju Saharu", započinje Daily Mail članak o poznatom influencerskom paru Kristijanu i Andrei.

Riječ je o fotografijama snimljenima u Mauritaniji samo mjesec dana nakon što su u svibnju sudbonosno "da" izrekli pred obitelji i prijateljima u Zagrebu. Na fotografijama Kristijan i Andrea poziraju na vrhu vagona, a s obzirom na to da se nalaze usred opasne pustinje, morali su nositi i naočale kako bi zaštitili oči.

"Medeni mjesec volimo vezati uz stereotip, zalasci sunca nad bijelim pijeskom, obrisi palmi... Takve divne poštanske razglednice znaju ponekad i razočarati, no kad se upustiš u ludu pustolovinu, debelo izvan svih očekivanja, izvan svake ugode... E, to te ne može razočarati! Naš je medeni mjesec sve samo ne običan, a čak je i nas same iznenadila kompletna scenografija ove zemlje - ovakvim se (post svadbenim) fotkama nismo ni u snu nadali i bome ćemo imati što pričati djeci...", napisao je Kristijan u opisu fotografija objavljenih na Instagramu.

"Ne mogu zamisliti originalnije fotke od ovih na vlaku! Uživali smo u svakoj sekundi ovoga shootinga, u svojoj mladosti i ludosti, u dobroj zezanciji... Obožavamo kreirati originalni sadržaj i pritom stvarati uspomene kojima ćemo se uvijek s osmijehom vraćati", dodao je.

Kristijan je na vlaku uspio otplesati čak i poznati Gangnam style, a videozapis je podijelio na svom profilu. Vlak kojim su se prevezli svakodnevno vozi od luke Nouadhibou na obali Atlantika do rudnika željezne rude u Zoueratu.

Pročitajte više