Zbog kćeri Kim i Kanyea ekipa na internetu sad priča o - nepotizmu. Jasno je zašto

Foto: Profimedia

North West nastupala je u predstavi The Lion King i sada internet bruji o - nepotizmu.

Prošli tjedan, 24. i 25. svibnja, kći Kim Kardashian i Kanyea Westa imala je svoj glumački debi na proslavi 30. godišnjice Disneyjevog Liona Kinga (Kralja lavova). Tijekom koncertnog događaja uživo u Hollywood Bowlu, North se pojavila na pozornici kao mladi Simba.

Izvela je pjesmu I Just Can't Wait to be King te je dobila pohvale od originalnog pjevačkog glasa mladog Simbe, Jasona Weavera. Međutim, nisu svi imali pohvale na njezinu izvedbu.

Snimke nastupa proširile se internetom

Ekipa na internetu nije impresionirana nakon što su vidjeli snimke North. Mnogi sada pričaju o nepotizmu, terminu koji označava mlade osobe s utjecajnim članovima obitelji koje dobiju priliku koju bi ostali dobili samo napornim radom ili pukom srećom.

"Sviđa mi se što se na internetu priča o North West kojoj su roditelji kupili ulogu u Kralju lavova. Nepotizam u svom najboljem obliku. Toliko druge talentirane djece zaslužilo je tu ulogu", "Mnogi se čude što je North dobila ulogu kao da ne znaju kako nepotizam funkcionira", neki su od komentara. Dio ljudi zaključio je i da North, prema svojim vokalnim sposobnostima, nije bila spremna za ovu ulogu.

Bilo je i onih koji brane North i za sve krive njene roditelje. "Prestanite. Ona ima 11 godina. Nije njena krivica što njezini roditelji žele da bude kao Blue Ivy. Kritizirajte Kim i Kanyea koliko hoćete, ali ostavite dijete na miru", pišu neki.

Pročitajte više