"Zbog svadbe svog sina Danila neću otići na dodjelu kanadskih Oscara"

"NE BIH komentirala vijest o mom vjenčanju, hvala lijepa", odgovor je Lavinije Stubbs, kako prenosi srpski Press, buduće supruge Danila Šerbedžije, sina popularnog glumca Rade Šerbedžije. Naime, danas je srpskim medijima odjeknula vijest kako su Danilo i izvršna producentica HTV-ove serije "Luda kuća" najavili vjenčanje 4. travnja.

"Riječ je o crnoj komediji u kojoj će se čak pojaviti Radin ujak iz stvarnog života"

"Zbog njegove svadbe neću otići na dodjelu kanadskih Oscara te sam čak zbog njegovog filma odbio i nekoliko holivudskih ponuda i na taj način razljutio svoje agente", izjavio je hrvatski glumac koji će glumiti u filmu "Projekt" redatelja Danila Šerbedžije. Film na kojem surađuju poznati otac i sin se trenutno snima u njihovoj rodnoj Lici, a detalje vezane za film Danilo nije htio otkriti sve dok snimanje ne bude pri kraju.

"Riječ je o crnoj komediji u kojoj će se čak pojaviti Radin ujak iz stvarnog života", otkrio je Danilo. Zasada se jedino zna da će u "Projektu" svoju ulogu imati i treća, odnosno četvrta članica iz obitelji Šerbedžija, Lucija, te srpski glumac Dragan Nikolić.

A.M.
Foto: Press Online

Pročitajte više