Zbog urnebesnih imitacija devetogodišnjakinju na Instagramu prati 100.000 ljudi

Foto: Instagram

RILEY DASHWOOD je devetogodišnjakinja koja je postala Instagram zvijezda zahvaljujući domišljatoj ideji koja joj je donijela 100 tisuća pratitelja. Naime, djevojčica imitira poznate osobe tako da se odijeva po uzoru na njih, a za svoje kreativne kopije njihove odjeće i njihovih kostima koristi stvari koje ima kod kuće.

To je najčešće hrana ili razni predmeti poput posuđa, posteljine ili odjeće svojih roditelja, a fotografije koje objavljuje malo koga ne bi nasmijale.

Do sada se poigrala s kopiranjem Rihanne, Zendaye, Beyoncé, Lil Pumpa, Miley Cyrus, Emme Stone i mnogih drugih, a u svakoj svojoj imitaciji na zabavan način promijeni jedan segment, čime šalje vlastitu poruku svojim pratiteljima i iskazuje osobni stav.

"Mislili smo da bi bilo zabavno da zajedno radimo na tim projektima pa smo prošle godine počeli s imitacijama koje stavljamo na Instagram. Prva osoba čiji smo izgled skinuli je bila dječja pop zvijezda Lil Tay, a na YouTube smo postavili i video u kojem smo rekonstruirali izgled američkog glumca Shije LaBeoufa", rekla je Riley za Bored Pandu te istaknula kako joj roditelji uvelike pomažu s realizacijom njenih ideja.

Riley kaže kako ona i roditelji svaki vikend odrade jednu imitaciju, fotografiraju rezultate i objave ih na Instagramu, a za svaku od njih potrebno joj je otprilike sat vremena.

Pročitajte više