Zbog Woodyja Harrelsona jednom su glumci povraćali na setu Kafića Uzdravlje

Foto: Press

KAFIĆ Uzdravlje popularni je američki sitcom koji se snimao od 1982. do 1993. godine. Uloge su imali Kirstie Alley, Ted Danson, Shelley Long, George Wendt, Woody Harrelson... Sada su Danson i Wendt ispričali anegdotu sa seta. Otkrili su da su jednom na setu povraćali s Woodyjem Harrelsonom.

Povraćanje iz solidarnosti

Naime, na ATX Television Festivalu uoči 30. godišnjice serije glumačka ekipa rekla je da je iz solidarnosti povraćala s Woodyjem. "Jedne večeri servirali su kinesku hranu, a Woody je nakon otprilike 20 minuta otkrio da jede svinjetinu", kazao je Wendt. Woody je inače vegetarijanac.

"Woody je odlučio napraviti čistku pa sam mu ja rekao: 'Iz solidarnosti, očistit ću se s tobom. A onda je i Ted rekao: 'I ja ću se očistiti'", dodao je Wendt. Tako su njih trojica zajedno povraćali, a Wendt kaže da su se pritom jako dobro zabavljali.

"Reći ću samo ovo: ne želite se smijati dok povraćate", rekao je Wendt.

Voljeli ga zafrkavati na setu

Harrelson se pridružio seriji u četvrtoj sezoni kada je glumio barmena po imenu Woody. Danson se prisjetio i kako je glumačka ekipa pokušala zafrkavati pridošlicu.

"Svi smo imali oko 37 godina, a Woody nam se pridružio kada je imao 25. Dogovorili smo se da ćemo ga zafrkavati. Odveli smo ga na košarkaški teren jer smo smatrali da smo prilično dobri košarkaši, a on nas je razvalio", rekao je Danson.

Potom su se prebacili na šah. "Tada smo već prihvatili da nemamo fizičku prednost. I odlučili - igrat ćemo šah. Ali i tu nas je razvalio...", prisjetio se Danson.

Pročitajte više