Zdravko Mamić snimljen u Sarajevu s 30-godišnjom djevojkom Jelenom

ZDRAVKO MAMIĆ i njegova nova partnerica, 30-godišnja Hercegovka Jelena, više ne skrivaju svoju ljubav.

Sada su viđeni u jednom hotelu u Sarajevu, a na fotografijama koje je objavio portal Faktor.ba može se vidjeti kako par sjedi jedno pored drugog u društvu prijatelja.

Podsjetimo, već se neko vrijeme šuška da Mamić planira oženiti Jelenu. Ona je zbog njega navodno ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika. Story piše da se par svakodnevno može vidjeti u Mostaru, gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život.  Romansa je navodno krenula prije tri godine, kad je Jelena postala Mamićeva tajnica.

Brak s Marinom još traje?

Mamić je, koliko se zna, još uvijek u zakonskom braku s Marinom s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija. Marina navodno još uvijek živi u stanu u Međugorju koji je Mamić prvotno kupio nakon što je iz Hrvatske pobjegao u susjednu Bosnu i Hercegovinu.

>>Ovo je navodna nova djevojka Zdravka Mamića

Podsjećamo, nedavno je Ante Čačić mnoge zainteresirao kad je o Mamiću rekao: "Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj."

Pročitajte više