Zdravko Škender neutješan nakon smrti sina: Podnosim bol uz pomoć antidepresiva

Foto: Ekskluziv

ZDRAVKO ŠKENDER progovorio je o bolnom gubitku sina Tomislava koji je preminuo prije mjesec dana u 39. godini.

Iako to još nije službeno potvrđeno, čini se kako je Tomislava Škendera izdalo srce, a šibenski pjevač za Ekskluziv priznao je da takvu tugu nije osjećao nikad u životu. "Ja sam još uvijek pod tim stresom, ne mogu nažalost to prihvatiti. Teško je, međutim, uz pomoć nekih antidepresiva koje uzimam, podnosim bol koja je u meni", rekao je pjevač.

"Trebali smo se naći na ručku, ali eto, nije došao", kroz suze je ispričao Škender. Dan prije nego što je Tomislav iznenada preminuo, ocu je poslao dirljiv video. "Poslao mi je spot koji je on posebno napravio s mojim slikama i to me jako pogodilo. Na taj način je pokazao ljubav za svog oca, kao što sam ja volio svojeg sina, ali nemam snage to više gledati, pogledao sam samo jednom", kazao je 68-godišnji pjevač.

Dodao je kako ni po čemu nije mogao naslutiti nešto takvo: "Jednostavno, ta je sudbina takva kakva je, da čovjek ne može izbjeći to i gotovo..."

"U zadnjih pet godina nažalost mi se raspao brak, izgubio sam majku, izgubio sam brata i sad sina. Ja živim već nekoliko godina sam i to je zaista jedan patnički život, moram priznati. Htio sam dokazati sebi da ja to mogu", rekao je Zdravko te otkrio kako ima asistenta koji mu je uvijek pri ruci.

Tragedije ga neće zaustaviti jer kaže kako bi to bila njegova propast, iako kaže i da nikad neće biti ono što je bio prije. "To je veliki ožiljak na mom srcu koji nikad neće zarasti i ja sam toga svjestan..."

Pročitajte više