Žedna Avril Lavigne cijelu večer potezala bocu alkohola

BAŠ POPUT Bar Refaeli koja je prekid s bivšim slavila u londonskom noćnom klubu, Rihanne koja se zabavljala s Jay-Z-jem i članica grupe Pussycat Dolls koje su na alkohol izdvojile 160 tisuća kuna, i Avril Lavigne se ovih dana zabavljala u noćnom klubu, točnije u Saint Tropezu.

Alkohol, ne da je samo tekao u potocima već je vrlo spretno klizio i kroz Avrilino grlo, ali i curio po vratu. Naime, na fotografijama iz noćnog kluba jasno se vidi kako joj jedan od mladića ulijeva narančastu tekućinu u usta. A sudeći prema njezinoj reakciji, ta narančasta tekućina je bila upravo alkohol.

Na razuzdanom partyju nije bio Avrilin suprug Deryck Whibley


Iako je Avril izgledala poprilično sretno, u njezinom društvu nije bio njen suprug Deryck Whibley - frontman grupe Sum 41. Podsjetimo, problemi u dvogodišnjem braku pojavili su se nedavno kad je Deryck snimljen u noćnom klubu s nepoznatom djevojkom.

Dežurne babe snimile su svaki korak njegova grijeha - prvo nježne zagrljaje, pa došaptavanje, pa držanje za ruke, a potom i odlazak u separe. Što se do kraja te noći točno dogodilo, Avril vjerojatno ni ne zanima. Njezini prijatelji američkim tabloidima tvrde da je s njima gotovo jer "ona si nikad ne bi dopustila takvo poniženje".

Pročitajte više