Čovjek na sudu želi pokazati penis, a razlog je... procijenite sami, nemamo riječi

Foto: Broward County Sheriff's Office

ČOVJEK koji tvrdi da je slučajno ubio djevojku od suda je zatražio da pokaže spolovilo kako bi dokazao da se slučajno ugušila.

Richard Henry Patterson (65) u listopadu 2015. optužen je za ubojstvo Francisce Marquinez (60) u njezinoj spavaćoj sobi. Tvrdi da je njezina smrt rezultat gušenja tijekom oralnog seksa.

Iako je Patterson prijatelju priznao da ju je gušio, njegov odvjetnik Ken Padowitz istaknuo je da nikad nije rekao kako ju je davio.

Sudski vještak dr. Ronald Wright potvrdio je da je njezina smrt rezultat oralne asfiksije, te da autopsija nije pokazala nikakve znakove traume.

Sudeći po nalogu za uhićenje, policija ima snimku na kojoj Patterson u autu govori: "Ja sam to prouzročio, ići ću u zatvor. Što misliš kako se ja osjećam, ja sam ovdje, a ona dva metra pod zemljom?"

Mirror piše da je njegov zahtjev da pokaže spolovilo odobren te će biti obavljen pred sucem, odvjetnicima i porotom. Pattersonu se sudi za ubojstvo drugog stupnja, a izbor porote očekuje se tijekom sljedećeg tjedna.

Pročitajte više