"Želiš li me zvati tatice?": Manekenka tvrdi da je spavala s ocem Gigi Hadid

Foto: Instagram

MANEKENKA u usponu, 25-godišnja Justyna Monde, tvrdi da je tri godine bila u vezi sa 70-godišnjim Mohamedom Hadidom, građevinskim poduzetnikom i ocem uspješnih manekenki Belle i Gigi Hadid.

Justyna tvrdi da je letjela njegovim privatnim avionom i odsjedala u luksuznim hotelima diljem Europe od 2014. do 2017., kako bi se mogla viđati s njim, nakon što su se upoznali putem Instagrama.

Problem je u tome što je Hadid već pet godina u vezi s 36-godišnjom reality zvijezdom Shivom Safai, a kako su oboje rekli, ne planiraju se ženiti.

Daily Mail je primijetio da Poljakinja Justyna "nevjerojatno sliči Hadidovoj 23-godišnjoj kćeri Gigi", a upoznali su se dok je ona studirala u Frankfurtu.

"Upoznali smo se preko Instagrama, poslala sam mu poruku pozdrava, a on mi je poslao svoj broj telefona. Mjesecima smo razgovarali pa smo se dobro upoznali. Dosta smo se dopisivali putem WhatsAppa, pričali smo o umjetnosti, jer oboje slikamo i volimo umjetnost. Počelo je nevino, a onda je postalo seksualno. Slali smo si fotografije. Htjela sam iskustvo sa starijim muškarcem, a on je atraktivan. U jednoj poruci mi je poslao da bi volio jesti piroge s mog tijela", rekla je i dodala da ju je tražio da mu šalje "zločeste" fotografije.

"Naravno da sam mu slala, golotinju smatram oblikom umjetnosti. Bio je jako zainteresiran, svidjela sam mu se", dodala je.

Ispra joj navodno nije spominjao da je u vezi sa Shivom. Justyna je Daily Mailu ustupila fotografije koje su si slali, u kojima je on naziva dobrom djevojkom i pita je želi li ga zvati "tatice".

Prvi put su se našli u njenoj rodnoj Poljskoj, kamo je on došao sa suradnicima. Tad su prvi put spavali zajedno. Njihov prvi romantični bijeg prekinuli su pozivi njegove zaručnice.

"Ona ga jako kontrolira pa ga je stalno zvala. Mislim da je on jako poštuje, no ta veza neće završiti brakom jer je on vara. Pitala sam ga zašto je ne oženi, a on je rekao da je on ne vidi kako je drugi vide", otkrila je Justyna.

Nakon tog prvog susreta nastavili su se dopisivati i viđati na različitim mjestima. Pitala ga je koliko cura ima, a on joj je odgovorio: "Samo jednu, svoju zaručnicu. Ne spavam okolo."

Prije godinu dana Justyna je odlučila prekinuti tu vezu jer je upoznala nekog drugog u New Yorku, no ostala je u kontaktu s Hadidom.

Pročitajte više